News Flash:

Carnati de casa din pui – un mezel delicios fara aditivi chimici!

20 Noiembrie 2018
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
carnati de casa

Va prezentam o reteta de carnati de pui deliciosi. Carnatii de casa sunt cu siguranta mult mai deliciosi decat cei din comert, unde mai pui ca sunt si mai sanatosi. Acestia se prepara foarte simplu, iar in rezultat obtineti un mezel de casa delicios, suculent si aromat. Este perfect pentru a fi servit cu garnitura preferata sau pentru a pregati sandvisuri delicioase.
Ingrediente
500 g carne de pui (piept)
3 catei de usturoi
200 ml de frisca
2 albusuri
1 lingurita de sare
lingurita boia de ardei dulce
piper negru macinat
condimente si ierburi dupa gust
Mod de preparare
1. Dati pieptul de pui prin masina de tocat carne.
2. Tocati usturoiul si adaugati-l in carnea tocata.
3. Adaugati in carnea tocata frisca, albusurile si condimentele. Amestecati bine, pana obtineti o masa omogena.
4. Aranjati carnea tocata pe folie de aluminiu si rulati-o cat mai strans. Rasuciti capetele.
5. Apoi inveliti carnea in cateva straturi de folie alimentara. Legati marginile cu o ata, astfel incat sa nu patrunda apa.
6. Puneti o cratita cu apa pe foc.
7. Cand apa va incepe sa fiarba, aranjati carnatii in cratita, astfel incat acestia sa fie acoperiti cu apa.
8. Fierbeti-i timp de 30-40 de minute.
9 Scoateti-i din apa si lasati-i sa se raceasca.
10. Dati-i la frigider peste noapte.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018666 (s)